Pikkuyrittäjät edustaa Suomea Bratislavassa

27.10.2016 2016Pikkuyrittäjät

Pikkuyrittäjien vauhdikas kansainvälinen syksy saa jatkoa kun ohjelma on esillä EU-komission järjestämän SME Week –kampanjan päätapahtumassa Bratislavassa.

py2

Kolmipäiväinen tapahtuma edistää yrittäjyyttä EU:n alueella ja kokoaa paikalle laajan joukon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, EU:n virkamiehiä, koulutuksen ja liike-elämän ammattilaisia ja lehdistöä.

Pikkuyrittäjät ovat kiertäneet aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa ja markkinoineet suomalaista yrittäjyyskasvatusta ja koulutusjärjestelmää.

– Pikkuyrittäjät on nousemassa kansalliseksi ilmiöksi ja tänä syksynä ohjelmassa on mukana jo yli 5000 lasta ympäri Suomea. Olemme ylpeitä, että saamme esitellä ohjelmaa jälleen kansainvälisillä areenoilla ja kertoa Suomen tulevaisuuden tekijöistä, joilla on uskallusta ja intohimoa mennä kohti unelmiaan, Pikkuyrittäjien Mikko Nurminen kertoo.

Suomalainen koulutusvienti on ollut vahva teema läpi vuoden niin liike-elämässä kuin valtionhallinnossakin. Suomalaiselle koulutusosaamiselle on paljon kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Tämä tuli todistetuksi aiemmin syksyllä kun Pikkuyrittäjät palkittiin Euroopan parhaana yrittäjyyskasvatusohjelmana Oslossa.

Pikkuyrittäjät oli syyskuussa esillä myös New Yorkissa Amchamin järjestämissä koulutusalan tilaisuuksissa.

py-slush_2

Seuraavaksi
¡Hola Amigos! Pikkuyrittäjät nyt myös Espanjassa!