NY Uskalla Yrittää 2016 – Suomen nuorimmat yrittäjät Helsingissä

11.4.2016 2016

Suomen nuorimmat yrittäjät valtaavat Kauppakeskus Kampin tiistaina 12.4. kello 15:00–18:00.
Tervetuloa tutustumaan Suomen tulevaisuuden tekijöihin ja heidän perustamiinsa yrityksiin.

 

Voittoa tavoittelematon yhdistys Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää jälleen NY Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat 200 nuorta ja heidän 64 yritystään. Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. www.uskallayrittaa.fi

Lukukauden aikana on syntynyt upeita tarinoita siitä, kuinka nuoret ovat ideoineet ja rakentaneet oman yrityksensä nollapisteestä, ilman aiempaa kokemusta.

Retkobike_NY

Mukana olevat 15–19 -vuotiaat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia harjoitusyrityksiään NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa, osana opintojaan. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman Suomen mestaruuskilpailu, jonka toisen asteen voittaja lähtee edustamaan Suomea Euroopan mestaruuskilpailuihin Sveitsiin. Voittaja julkistetaan ke 13.4. klo 16.15 mennessä.

Kevään finaalin osallistujat on valittu alueellisten semifinaaleiden kautta. Katso tästä oman alueesi nuoret ja heidän yrityksensä: http://uskallayrittaa.fi/finalistit-2016/

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen tutustuu kauppakeskuksessa klo 16 alkaen nuorten yrityksiin ja pitää sen jälkeen puheenvuoron pohjakerroksessa.

Seuraavaksi
Nuorta energiaa NY Uskalla Yrittää -finaalissa