Nuori Yrittäjyys mukana suuressa Team Finland -päivässä

25.8.2016 2016

Tänään torstaina on suuri Team Finland –päivä Helsingissä ja Nuori Yrittäjyys on vahvasti mukana, nimekkäässä seurassa!

Samalla lavalla Helsingin Katajanokalla aamun tilaisuuden alkajaisiksi puhuvat pääministeri Juha Sipilä, NY Vuosi yrittäjänä –nuori Ida Salo, Nokian ja F-Securen hallituksen pj Risto Siilasmaa sekä ministerit Olli Rehn ja Kai Mykkänen.

Kutsussa lukee: Nuori Yrittäjyys kasvattaa yrittäjyysasennetta
Hienoa!

IMG_5371

Team Finland on verkosto, joka edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Päivän aikana järjestetään mm. kansainvälistymisklinikoita, joissa on mukana suurlähettiläitä ympäri maailmaa. Lisäksi esillä on suomalaisyritysten menestystarinoita.

Idan ja kolmen muun espoolaislukiolaisen (Patrik Pyöriä, Helmi Nurkkala ja Otto Korhonen) läpikäymä NY Vuosi yrittäjänä –opinto-ohjelma on yrittäjyyskasvatusta ja työelämätaitoja parhaimmillaan – tekemällä oppien. Kotimaista mustikkalimua valmistava I´m Blue voitti keväällä nuorten yrittäjien Suomen mestaruuden Uskalla Yrittää -finaalissa. Heinäkuussa nelikko edusti Suomea Euroopan parhaiden kilpailussa Sveitsissä Luzernessa.

Suomalaiset nuoret ansaitsevat mahdollisuuden opiskella yrittäjyysasennetta, omiin vahvuuksiin uskomista ja työelämätaitoja nyt – eikä 2080-luvulla.
Go Finland!

logo

Seuraavaksi
Pikkuyrittäjät tapaa presidentti Niinistön!