Inspiraatiota kevääseen — NY Uskalla Yrittää -semifinaaleja ympäri Suomea

7.1.2016 2016

Aloita uusi vuosi inspiroitumalla NY Uskalla Yrittää -semifinaaleissa, joissa pääset tutustumaan innokaisiin nuoriin yrittäjiin ja heidän ideoimiinsa tuotteisiin ja palveluihin. Järjestämme semifinaalien aikana myös maksuttomia koulutuksia perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen opettajille NY-ohjelmien käyttöönoton tueksi. Koulutukset tarjoavat konkreettisia työvälineitä työelämätaitojen ja yrittäjyyden opetukseen tulevaa opetussuunnitelman tukien.


InterEightNY_jyvaskyla
Kuvassa: Keski-Suomen parhaaksi NY-yritykseksi valittu Inter Eight NY:n Eetu Krats ja Emmi Turpeinen yhdessä Jyväskylän semifinaalin tuomariston kanssa. Lue lisää semifinaalista täältä

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on hyvässä vauhdissa oppilaitoksissa ympäri Suomea, ja nuorten liikeideat ovat esittely- ja myyntivaiheessa. NY Uskalla Yrittää -semifinaaleissa NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan osallistuvat nuoret pääsevät esittelemään ja myymään omien yritystensä tuotteita ja harjoittelemaan vuorovaikutus-, esiintymis- ja myyntitaitoja. Ympäri Suomea järjestettävät semifinaalit toimivat myyntitapahtuman lisäksi myös aluekarsintana NY Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään 12.—13. huhtikuuta Helsingissä.

Tutustu semifinaalikalenteriin.

NY-ohjelmakoulutuksia järjestetään ympäri Suomeakevaan2015koulutukset

Järjestämme NY Uskalla Yrittää -semifinaalien yhteydessä myös ohjelmakoulutuksia NY-ohjelmiin. Ottamalla NY-ohjelmat osaksi opetusta kannustat lapsia ja nuoria löytämään oman polkunsa. NY Yrittäjyyskasvatuksen polun -ohjelmat ovat suunniteltu vahvistamaan 7—25-vuotiaiden nuorten työelämä-, yrittäjyys- ja taloustaitoja opetussuunnitelman tavoitteiden ja tekemällä oppimisen periaatteiden mukaisesti. NY-ohjelmat tukevat uusia ja tulevia opetussuunnitelmia (lue lisää).

Tutustu koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Seuraavaksi
Työelämänedustaja auttaa opiskelijoita oman juttunsa löytämisessä