Huippujohtajien erilainen työpäivä: NY-nuoret seurana aamusta lähtien

8.2.2016 2016

Johtajat ovat erkaantuneet nuoren työntekijän elämästä. Nuoret eivät voi mitenkään ymmärtää mitä johtajilta vaaditaan. Nämä ja monet muut kliseet romuttuvat tiistaina 9.2. NY Job Shadow –päivässä, johon osallistuu 23 huipputason suomalaisjohtajaa ja yhtä monta innokasta nuorta.

Kaikki johtajat saavat työpaikalleen yhden nuoren, jonka kanssa he muodostavat interaktiivisen työparin. Molemmille avautuu ainutlaatuinen kanava oppia toisen osapuolen näkemyksistä, kokemuksista ja odotuksista nopeasti muuttuvassa työelämässä. Mukana on mm. neljä johtajaa Microsoftin johtoryhmästä, Fennia-Konsernin, Henki-Fennian ja ELOn toimitusjohtajat sekä SEB Oy:n, Finnveran, Citin, Postin ja Tekesin johtajia ja valtiovarainministeri Alexander Stubb.

Päivän etenemistä voi seurata sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/nuoriyrittajyys/?fref=ts

Twitter

#NYjobshadow                    

#NuoriYrittajyys

https://www.instagram.com/nuoriyrittajyys/

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman verkkossivut

NY Job Shadow -nuoret ovat eri puolilta Suomea, iältään 16-19 –vuotiaita ja ovat kaikki osallistuneet koulussaan NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmaan. He ideoivat ja perustavat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja pyörittävät sitä lukuvuoden ajan, osana opintojaan. Osa nuorista on jatkanut ja kasvattanut yritystoimintaansa ohjelman jälkeenkin, tavallisessa liike-elämässä.

http://yrittaja.elo.fi/uutiskirje/hyvaksi-haukuttu

http://kodinpellervo.fi/kodin-pellervossa/2015/05/21/kekseliaille-kesatoita/

 

NY Job Shadow -päivässä mukana:

Ahlstrom Oyj

Citi

Dahlbom&Sparks Oy

ELO

EM Group Oy

Fingertrip

Finnvera Oyj

Fennia-Konserni

Henki-Fennia

Microsoft Oyj

Miltton Group Oy

Posti Oyj

Robotics Finland Oy

SEB Oy

Taaleri Oyj

Tekes

Teknologiateollisuus

Toinen PHD Oy

Valtionvarainministeriö

Nuori Yrittäjyys ry tukee yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteena on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Jopa neljännes EU:n kansalaisista uskoo, että heidän saamansa koulutus ei ole antanut heille työelämää vastaavia taitoja. NY tarjoaa 7–25-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta.

Seuraavaksi
Satakunnan semifinaali: Uskallan yrittää – opettajana kuljen nuorten rinnalla