skip to Main Content

Dimeno NY Etelä-Pohjanmaalta edustaa Suomea EM-kisoissa Berliinissä

Berliinin European Company of the Year -kisat (COYC2015) keräävät yli 200 nuorta yrittäjää kokemaan ja nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä sekä kilpailemaan Euroopan parhaan NY-yrityksen tittelistä. Suomea edustaa turvallisuuspalveluita tarjoava Dimeno Safety NY Koulutuskeskus Sedusta Kurikasta.

berliini2015_logo

Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuu Euroopan laajuisesti yli 400 000 opiskelijaa 38:sta maasta, joista EM-finaali kokoaa kunkin maan parhaat NY-yritykset 28.–31.heinäkuuta Berliiniin. Nuoria arvioimaan on koottu monipuolinen Euroopan yritysjohtajista ja vaikuttajista koostuva tuomaristo.

Suomen edustaja Dimeno NY Meri Lehtonen, Noora Latvanen ja Dita Nyman. Kuva © Topias SaariSuomen edustaja Dimeno NY Meri Lehtonen, Noora Latvanen ja Dita Nyman. Kuva © Topias Saari

Huhtikuussa järjestetyssä Uskalla Yrittää -finaalissa valittiin Suomen edustajaksi Euroopan kisoihin turvallisuuspalveluita tarjoava Dimeno NY, Etelä-Pohjanmaalta. Dita Nymanin, Meri Lehtosen ja Noora Latvasen monipuolisia ensiapukoulutuksia ja pelastussuunnitelmia tarjoava NY-yritys sai kehuja tuomareilta valmiista kokonaisuudesta, palvelujen toimivuudesta ja ammattitaitoisuudesta.

Dimeno on kehittänyt liiketoimintaansa kesän aikana ja kolmikolla siintää ajatuksissa yrityksen perustaminen. Tarvitsemme tällaisia 16–19-vuotiaita työelämänkynnyksellä olevia nuoria Suomessa ja koko Euroopassa nyt. Nuorilla on paljon osaamista ja Vuosi yrittäjänä -ohjelma tarjoaa globaalina oppimisympäristönä mahdollisuuden nuorille ottaa taidot ja osaaminen käyttöön. He ovat rakentamassa Eurooppaan uutta yrittäjyyttä, talouskasvua ja työpaikkoja. Pidetään peukkuja Dimeno Safety NY:n nuorille Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen toteaa ennen Berliiniin lähtöä.

Tunnelmia voi seurata sosiaalisen median välityksellä aihetunnisteilla: #COYC15 #JAcompany

 

Back To Top