Nuorten taloustietäjien kilpailut lukuvuonna 2014-2015

12.8.2014 2014

Zaldo: Peruskoululaisten taloustaidot testissäZaldo_logo

Zaldo on 9. luokkalaisten taloustietokilpailu. Kilpailussa testataan Zaldo-sivustolla ja oppitunneilla opittua oman talouden hallinnan tuntemusta.

Zaldo-testin tehneiden luokkien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti.

Kilpailuaika: 5.9.2014 – 7.3.2015

Kilpailuun voi osallistua menemällä osoitteeseen www.zaldo.fi ja tekemällä sivustolla olevan testin yhdessä luokan kanssa. Jokainen testin tehnyt luokka on automaattisesti mukana kisassa. Testin tekeminen tapahtuu opettajan johdolla.

Kilpailun järjestää Finanssialan Keskusliitto ja FINE:n vakuutus- ja rahoitusneuvonta yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n.

Katso video Zaldosta Youtubesta.

Lisätietoa: zaldo.fi

Talousguru: Lukiolaiset kilpailevat taloustietämyksessä

Lukiolaiset huomio! Kiinnostaako suora opiskelupaikka esim. Helsingin kauppakorkeakoulussa, 1 000 euroa taskurahaa ja Talousgurun titteli? Osallistu vuoden 2015 talousguru-kilpailuun ja voit olla vuoden 2015 Talousguru!Talousguru_logo

Talousguru on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen lukiolaisten taloustietämystä mittaava kilpailu, jossa nuoret kilpailevat vuoden talousgurun tittelistä. Lukioissa järjestetyissä alkukilpailuissa parhaiten menestyneet etenevät kaksipäiväiseen loppukilpailuun, jossa testataan taloustietämystä niin kirjallisesti kuin suullisestikin talousasioiden väittelytaidoilla.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto, Finanssialan Keskusliitto ja Suomen Pankki.

Katso youtube-video vuoden 2014 Talousgurun Heidi Häyrysen voiton jälkeisistä fiiliksistä.

Viimeinen kilpailuun ilmoittautumispäivä: 12.12.2014
Loppukilpailu: 26.-27.2.2015

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu opettajan johdolla HYOL ry:n sivuilla.

Lisätietoa kilpailusta Finanssialan Keskusliiton nettisivuilla.

Seuraavaksi
Virpi Utriainen: Tartutaan toimeen – yrittäjyysoppeja ja -asennetta kaikille nuorille