Tulossa: NY Next Steps -opas

8.10.2013 2013

Nuori Yrittäjyys ry:llä on valmisteilla NY Next Steps -opas, jonka tarkoituksena on ohjata ohjata nuori selkeiden askeleiden avulla perustamaan ja pyörittämään omaa yritystä.

Opas on suunnattu NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelman käyneille nuorille, jotka ovat jo vuoden verran harjoitelleet yritystoimintaa ja joilla on into jatkaa oikeana yrityksenä.

– Oppaasta löytyy sekä ohjeita käytännön perustamistoimenpiteisiin että neuvoja yrittäjämäisen asenteen löytämiseen ja kehittämiseen. Olemme keränneet oppaaseen myös vinkkejä vanhoilta NY-nuorilta, jotka ovat ohjelman jälkeen perustaneet oman yrityksen, ja joilla on omakohtaista kokemusta niistä haasteista ja mahdollisuuksista, joita yrityksen perustaminen tuo, kertoo NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Opas valmistuu loppuvuoden aikana. Utriainen suosittelee oppaan hyödyntämistä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman loppuvaiheessa. Tällöin nuoret kaipaavat tietoa siitä, miten harjoitusyritystoiminnasta voi siirtyä oikeaan yrittäjyyteen.

– Opasta voi käydä läpi viimeisillä oppitunneilla ja keskustella ja pohtia yhdessä tulevaa. Teemme opasta tukemaan myös nettisivun, josta löytyy yhteen paikkaan koottuna tarpeellisia linkkejä ja muuta materiaalia, Utriainen kertoo.

NY Next Steps -opasta voi hyödyntää myös NY Oma yritys -ohjelman ja NY 24h -leirin jälkeen.

Lue lisää NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmasta

Seuraavaksi
Näin parannetaan nuorten teknologiataitoja!