Suomalaismuotia maailmalla

13.8.2013 2013

large_fashionfkolmikkovaakaViime lukuvuoden NY Oma yritys -ohjelman voittaja, Fashion Flash Finland NY sai upean tilaisuuden esitellä suomalaismuotia eurooppalaisyleisölle ja kisata Europe Enterprise Challenge -kilpailussa Belgian Liegessä 3.–4. heinäkuuta.

Turun eri korkeakouluissa opiskelevien Maria Maunulan, Karoliina Helkkulan ja Elina Vuorilan yhteistyönä perustaman Fashion Flash Finland NY:n liikeideana on verkkopalvelu, joka esittelee suomalaista muotia ja muotisuunnittelijoita. Yritys tarjoaa myös markkinointi- ja viestintäpalveluja suunnittelijoille.

NY:n ohjelmapällikkö Turo Numminen kehuu erityisesti nuorten hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

– Vuoden aikana suurta oppia tapahtui juuri perustoiminnan ulkopuolella tehtävissä asioissa. Maria ja Karoliina kertoivat oppineensa etenkin neuvottelu- ja organisointitaitoja. Motivaatioon ja tekemiseen vaikutti myös mahdollisuus oppia itseä kiinnostavan yritystoiminnan kautta, Numminen kertoo.

large_fashionfweb_1Fashion Flash Finlandin löydät osoitteesta www.fashionflashfinland.com, ja sivustolle päivitetään ahkerasti sisältöä muodin maailmasta. Tällä hetkellä kannattaa käydä kurkistamassa poimintoja syksyn mallistoista. NY-yritys löytyy luonnollisesti myös Facebookista, Twitteristä ja Pinterestistä.

– Europe Enterprise Challenge -kisan voitto meni tänä vuonna Ranskaan, mutta Fashion Flash Finlandille reissu oli ennen kaikkea tilaisuus verkostoitua ja saada näkyvyyttä uudelle verkkopalvelulleen, Numminen uskoo.

Liegessä voiton vei JukeBoss-mobiilisovellus, joka antaa mahdollisuuden tehdä biisitoiveita baareissa kännykällä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi AppStoressa.

 

Katso kuvat finaalista osoitteessa nuoriyrittajyys.fi/photos.

Lue lisää Europe Enterprise Challengesta JA-YE Europen sivuilta.

Fashion Flash Finland voitti kilpailumatkan Suomen Oma Yritys -finaalissa toukokuussa. Lue lisää uutisesta: Yrittäjyys kytee kampuksilla – onnea voittajille!

Lue lisää NY Start Up -ohjelmasta

Seuraavaksi
RikuCo NY palkinnoille Lontoossa