Pohjoismaiden johtava finanssipalvelukonserni NY:n yhteistyökumppaniksi

29.8.2013 2013

Nuori Yrittäjyys on aloittanut tänä vuonna yhteistyön kansainvälisen liikepankin SEB:n (Skandinaviska Enskilda Banken) kanssa. Kumppanuus antaa SEB:n asiantuntijoille tilaisuuden osallistua vapaaehtoisina neuvonantajina NY-ohjelmiin ja tutustua näin nuorten maailmaan.

– Hienoa että olemme saaneet näin merkittävän toimijan yrittäjyyskasvatuksen pariin. SEB:n vapaaehtoiset tuovat uutta kipinää ja taloudenhallinnan peruspilareita pankkimaailmasta ohjelmiimme. Erityisen iloinen olen siitä että nuoret saavat kasvot työelämätaidoille ja sille miten töissä ollaan, kertoo NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Yli 20 maassa toimiva SEB tukee aktiivisesti yrittäjyyttä, joten yhteistyö NY:n kanssa tuntuu luonnolliselta.

– Kumppanuutemme punainen lanka on tulevaisuuteen panostaminen, etenkin yrittäjyyden ja koulutuksen kautta. SEB:n satsaus nuoriin näkyy hyvin juuri yhteistyökumppanimme kautta, ja olemme ylpeinä mukana vaikuttamassa tulevaisuuden toimijoihin, kertoo SEB:n Suomen maajohtaja Marcus Nystén.

Vapaaehtoistyöllä näköalapaikka nuorten elämään

Toistaiseksi SEB on ehtinyt osallistua viime kevään Oma Yritys -ohjelman finaalissa tuomarointitehtäviin, mutta varsinaisesti vapaaehtoisten jalkautuminen ohjelmiin alkaa tänä syksynä.

SEB:n vapaaehtoisten “aloituspamaus” on syyskuun alussa pidettävä Vuosi Yrittäjänä -ohjelman workshop-iltapäivä, jossa vapaaehtoiset toimivat työelämän asiantuntijoina ohjelmassa aloitteleville nuorille. Jatkossa yrityskumppanilla on mahdollisuus osallistua ohjelmiin muun muassa mentoreina ja tuomareina.

– Lähdemme mukaan NY-ohjelmiin samalla innokkaalla ja uteliaalla asenteella kuin aina asiakasyhteistyössä. Olen varma siitä, että tulemme vaikuttamaan moneen nuoreen tämän ja ensi vuoden aikana, Nystén sanoo.

large_sebpostitPankkiirien taitoja – NY innosti myös SEB:läiset listaamaan omia vahvuuksiaan.

 

SEB on kansainvälinen finanssipalvelukonserni, jolla on yli 5 miljoonaa asiakasta. Se on johtava toimija Pohjoismaissa ja toimii globaalisti yli 20 maassa. Suomessa SEB työllistää lähes 350 henkeä. SEB:n toiminta keskittyy yritys- ja investointipankkitoimintaan sekä omaisuudenhoitoon ja korttiliiketoimintaan. Suomessa SEB on toiminut vuodesta 1984. 

 

Tutustu kaikkiin NY:n yhteistyökumppaneihin sekä kumppanien ja vapaaehtoisten mahdollisuuksiin.

Seuraavaksi
Nuoret tekevät itselleen työpaikan globaalissa taloudessa