Ohjelmamateriaalia saa nyt verkosta

10.12.2013 2013

Opinto-ohjelmien tukimateriaali on nyt helposti tulostettavissa netistä NY Sharesta.

Nuori Yrittäjyys ry avasi syksyllä NY Sharen eli verkkosivuston, josta löytyy tuki- ja lisämateriaalia NY-ohjelmiin.share220x60

NY Sharen tarkoitus on helpottaa ohjelmien käyttöä tarjoamalla sähköisenä hyödynnettävää materiaalia oppitunneille, tulostettavaa materiaalia ja ohjelmia tukevia linkkejä. NY Sharesta löytyy myös NY-leirien järjestämiseen tarvittava materiaali kuten tulostettavat kirje- ja todistuspohjat sekä leirirastit.

Kaikkiin ohjelmiin tuotetaan edelleen painetut oppaat, jotka voi tilata verkkolomakkeella.

NY Share on tarkoitettu niin opettajille, vapaaehtoisille kuin NY-leirien tuutoreillekin. NY Sharea voi käyttää oppitunnin aikana tai sivuilta voi tulostaa tai tallentaa tarvittavan materiaalin ennakkoon.

NY Minä+Sinä=Me ja NY Mitä ihmiset tekevät?alakoulu

NY Sharesta löytyvät ne alakouluohjelmien materiaalit, joita mahdollisesti tarvitsee tulostaa lisää sekä materiaalia, jota voi näyttää videotykiltä koko luokalle.

NY Menestyksen avaimet – Oma talous hallussa!

NY Share tarjoaa ohjelmaan paljon tukimateriaalia, kuten hyödyllisiä linkkejä ja PowerPoint -esityksiä, joita voi käydä tunneilla yhdessä läpi oppilaiden kanssa. Sivustolta voi myös tulostaa tuntimateriaalia, kuten budjettipohjia ja materiaalin Supertaidot -peliin.

NY-leiritmedium_24hverkkomatskuja

NY Share helpottaa etenkin tuutoreiden työtä leirin järjestämisessä. NY Shareen on kerätty leirin toteuttamisessa tarvittava materiaali kuten leiripassipohjat, kirjepohjat, leiritodistukset, palautelomakkeet ja leirirastit. Viime syksyllä uudistetun NY 24h -leirin rastit löytyvät enää ainoastaan NY Sharesta, muiden innovaatioleirien rastit ovat edelleen myös painetussa oppaassa.

Tutustu myös OPS -oppaisiin

NY Sharesta löytyy myös ohjelmien toteuttamisen avuksi tehdyt OPS-oppaat. Niissä avataan kyseinen NY-ohjelma kunkin ikäryhmän opetussunnitelman ainekohtaisten tavoitteiden näkökulmasta ja ne helpottavat NY-ohjelman ottamista osaksi opetussuunnitelmaa.

Yritysohjelmien verkkopalvelu on edelleen ny-yritys.fi

NY Vuosi Yrittäjänä ja NY Oma Yritys -ohjelmien tukimateriaali on ollut verkossa jo pidempään: ohjelmien verkkoportaalina palvelee edelleen ny-yritys.fi. Sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa NY-yrittäjän vuoden tärkeimmistä virstanpylväistä ja paljon hyödyllistä tukimateriaalia.

Muista rekisteröityä!

Jos aloitat NY-ohjelman käytön koulussasi, muista rekisteröityä täyttämällä tilauslomake jotta saat itsellesi ohjelmakohtaisen opettajan oppaan ja oppilaiden oppaat. NY Share on suunniteltu ohjelmien tueksi eikä sitä voi toistaiseksi käyttää ilman painettuja oppaita. Jos olet ottamassa NY-ohjelmia käyttöön ensimmäistä kertaa, osallistu myös ilmaiseen ohjelmakoulutukseen.

nuoriyrittajyys.fi/share
ny-yritys.fi

Seuraavaksi
Tunnelmallista joulua!