NY-aluemessujen satoa

18.3.2013 2013

NY-aluemessut on saatu päätökseen ja jokaiselta alueelta arvovaltainen tuomaristo valitsi parhaat NY-yritykset Lohjan Uskalla Yrittää -finaaliin.

Aluemessujen yhteydessä palkintoja jaettiin parhaalle tuotteelle/palvelulle, parhaalle myyjälle ja parhaalle messuosastolle sekä parhaalle NY-yritykselle omalla alueella.

NY-aluemessuilla Vuosi Yrittäjänä ja Oma Yritys -ohjelmiin osallistuneet nuoret esittelivät omia yrityksiään ja myivät omia tuotteitaan messujen muodossa. Tilaisuuksiin oli vapaa pääsy, joten moni yritys sai myytyä tuotteitaan ja palvelujaan ja pääsi luomaan uusia kontakteja sekä lisäsi yrityksensä tunnettavuutta.

Jos et päässyt vierailemaan messuilla voit tutustua alueiden messutunnelmaan ja finaaliyrityksiin oheisten linkkien kautta:

YES Etelä-Pohjanmaan aluemessut
YES Pirkanmaan aluemessut
YES Metropolin aluemessut
YES Satakunnan aluemessut
YES Uusimaan aluemessut
YES Varsinais-Suomen aluemessut
YES Kainuun aluemessut
YES Kotka-Haminan aluemessut

Tervetuloa seuraamaan näitä innovatiivisia nuoria Lohjalle Uskalla Yrittää -finaaliin 8.-9. huhtikuuta.

Finaali on kaksipäiväinen. Nuoret esittelevät omia töitään messujen muodossa sekä pääsevät tutustumaan toisiinsa mm. iltagaalassa. Uskalla Yrittää -messut järjestetään Kauppakeskus Lohjantähdessä maanantaina 8. huhtikuuta kello 14–17. Tule tekemään löytöjä ja tutustumaan nuorten yrityksiin!

Lue lisää finaalista osoitteesta uskallayrittaa.fi.

Tänä vuonna Oma Yritys -ohjelman finaali pidetään erikseen. Tapahtuma järjestetään 7. toukokuuta 2013 Helsingissä. Tarkempaa tietoa Oma Yritys -finaalista löytyy näiltä sivuilta lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Lue lisää NY-ohjelmista:

NY Vuosi Yrittäjänä (9. -luokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat)
NY Oma Yritys (korkea-asteen opiskelijat)

Opettaja, tahdotko aloittaa NY-ohjelmat koulussasi? Lue lisää Opettajalle-sivulta.

Seuraavaksi
Ketkä ovat Suomen parhaat nuoret yrittäjät?