Nuorten innovaatioleirillä yrittäjyys ja teknologia lyövät kättä

22.8.2013 2013

small_mschallpalloTänä lukuvuonna koulut voivat tuoda lisäpotkua NY 24h -leirille erityisellä haasteella, jonka antaa teknologiajätti Microsoft.

NY 24h Microsoft Challenge on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmapolkuun kuuluva vuorokauden kestävä NY 24h-leiri, mutta nyt koukuttavalla lisämausteella: innovaatioleirille on mahdollista saada teema Microsoftilta.

NY 24h Microsoft Challengen alkajaisiksi Microsoft antaa nuorille haasteen, johon he kehittävät ryhmissä 24 tunnin aikana ratkaisun. Innovaatioleirille on myös mahdollista saada mukaan Microsoftin Student Partner neuvomaan ja sparraamaan nuoria. Nämä opiskelijat ovat yleensä tietoteknisiä guruja, jotka voivat auttaa leiriläisiä oman ideansa kehittämisessä sekä esityksen toteutuksessa ja valmistelussa.

NY 24h Challengen taustalla on NY:n ja Microsoftin yhteistyö, jonka tavoitteena on tarjota nuorille omien työelämätaitojen kehitysmahdollisuuksia ja haastaa nuoria pohtimaan tietotekniikan käyttöä ja mahdollisuuksia osana tulevaa ammattiaan.

Tahdotko toteuttaa NY Microsoft Challengen?

small_mschallpallo2NY Microsoft Challenge on herättänyt kiinnostusta ympäri Suomea ja ensimmäiset oppilaitokset ovat jo ehtineet toteuttaa innovaatioleirin heti syyslukukauden alkajaisiksi. Näin saat omankin oppilaitoksesi mukaan:

  • Tutustu NY 24h-leiriin ja tilaa sen maksuton oppimateriaali. NY 24h -leiri on suunnattu ammatilliselle toiselle asteelle ja lukiolaisille.
  • Jos et ole ennen toteuttanut NY-ohjelmia, on myös hyvä osallistua YES:n järjestämäänohjelmakoulutukseen.
  • Leirin sähköinen materiaali ja Microsoftin haasteet löytyvät NY:n materiaalipankista NY Sharesta osoitteella www.microsoftchallenge.fi. Sharesta löydät myös tarkemmat ohjeet NY Microsoft Challengen toteuttamiseen. Apua ja neuvoja saat myös YES-aluetoimijaltasi.

Innovatiivista syksyä!

Leirihaasteiden lisäksi Nuori Yrittäjyys ry:n ja Microsoftin yhteistyö ulottuu muun muassa Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan. Tekeillä on myös oppimateriaali, joka edistää Z-sukupolven osaamista ja kilpailukykyä alan nopean kehityksen keskellä. Lue lisää Microsoft-yhteistyöstä.

Seuraavaksi
Pohjoismaiden johtava finanssipalvelukonserni NY:n yhteistyökumppaniksi