Ketkä ovat Suomen parhaat nuoret yrittäjät?

21.3.2013 2013

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelman vuoden kohokohta lähestyy!

Lukuvuoden parhaat nuorten innovaatiot palkitaan Lohjalla Uskalla Yrittää -finaalissa 8.-9. huhtikuuta.

Uskalla Yrittää – finaali on kaksipäiväinen tapahtuma NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan osallistuville nuorille ja opettajille. Finaali ja siihen sisältyvät messut ovat avoimia myös yleisölle. Tervetuloa!

Uskalla Yrittää -tapahtuman ensimmäinen päivä on messupäivä, jolloin NY-yritykset pääsevät esittelemään tuotteitaan, ideoitaan ja palvelujaan kauppakeskus Lohjantähdessä.

Kilpailun toinen päivä on varattu yritysesittelyille ja tuomaristohaastatteluille. Päivä huipentuu parhaiden yritysten palkitsemiseen. Finaalissa valitaan lukuvuoden parhaat NY-yritykset sekä peruskoulun että toisen asteen koulutuksen sarjoissa. Finaalissa palkitaan myös paras messuosasto, myyjä, tuote ja palvelu.

Parhaat peruskoulun ja toisen asteen NY-yritykset palkitaan myös kisamatkoilla kansainvälisiin kilpailuihin.

Uskalla Yrittää -finaalipaikka ratkeaa alueellisilla NY-messuilla

Uskalla Yrittää -finalistit valitaan yli 1 000 NY-yrityksen eli nuorten NY opinto-ohjelmissa lukuvuonna 2011-2012 itse perustamien yritysten joukosta.

Finaalipaikat jaetaan alueittain NY-aluemessuilla parhaille yrityksille. Aluemessut käydään vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta. Lue lisää aluemessuista.

Kyllä, olen tulossa finaaliin!

Oletko tulossa Lohjalle kilpailijana, opettajana tai yleisön edustajana? Tutustu finaaliohjelmaan, sääntöihin ja muuhun hyödylliseen tietoon osoitteessa uskallayrittaa.fi.

Tänä vuonna korkea-asteelle on oma finaali

Tänä vuonna korkea-asteen NY Oma yritys -ohjelmassa opiskeleville pidetään oma finaali, joka järjestetään Helsingissä 7.5.2013. Lisää tietoa korkea-asteen finaalista saat (englanniksi) osoitteesta ny-yritys.fi/startup.

large_uskallayrittaamainos

uskallayrittaa.fi

Lue lisää Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta

Lue lisää Oma yritys -ohjelmasta

 

Seuraavaksi
NY-yrittäjät valloittivat kirjoituskilpailun!