Opettaja, hyödynnä NY-ohjelmakoulutusta!

25.4.2012 2012

Kiinnostaako NY:n yrittäjyyskasvatus? Tahdotko toteuttaa syksyllä oppilaillesi NY opinto-ohjelman? Ota selvää koulutuksistamme lähelläsi tai ehdota koulutusta!

Millä mallilla on koulusi yrittäjyys- ja kuluttajakasvatus? Löysitkö NY opinto-ohjelmistamme innostavan ohjelman, jota tahtoisit kokeilla?

Jos suunnittelet ensi lukuvuodeksi luokallesi NY-koulutusta, varmista että saat ohjelman toteuttamista varten ohjelmakoulutuksen.

NY aluetoimistot eli eri puolilla maata toimiva YES-verkosto järjestää maksuttomia NY-ohjelmakoulutuksia pitkin lukuvuotta – ehkä jopa aivan lähialueellasi.

Valmistaudu jo nyt ensi lukuvuoteen

YES-verkosto ei järjestä NY-ohjelmakoulutusta kesällä opettajien viihtyessä kesälaitumilla. Voit osallistua NY-ohjelmakoulutuksiin syyslukukauden alettua, jolloin opit ovat tuoreena mielessä kun lähdet toteuttamaan NY-ohjelmaa. Myös nyt loppukeväällä on vielä koulutuksia jäljellä.

Tutustu YES-verkoston järjestämiin NY-ohjelmakoulutuksiin osoitteessa www.yes-keskus.fi. Sivun vasemman laidan valikosta pääset katsomaan oman lähialueesi YES-keskuksen koulutustarjontaa. Esimerkiksi YES metropolin sivuilta löytyy jo pääkaupunkiseudun syksyn koulutuksia.

Kannattaa kysyä tulevista koulutuksista myös suoraan alueen YES-yhteyshenkilöitä, sillä YES-keskukset järjestävät NY-ohjelmakoulutusta paljon myös toiveiden mukaan. Joten ole aktiivinen ja ehdota uutta koulutusta!

Tutustu myös muiden YES-keskuksien koulutuksiin – mikään ei estä osallistumasta myös niihin. Ehkä saat NY-ohjelmakoulutuksen yhdistettyä työmatkaasi?

YES-keskukset järjestävät NY-ohjelmakoulutuksia myös ruotsiksi. Kysy omalta aluetoimijaltasi ruotsinkielisistä koulutuksista tai ehdota koulutusta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tutustu NY Yrittäjyyskasvatuksen polkuun ja opinto-ohjelmiin

Lue lisää NY-uutisia

Seuraavaksi
Sijoita tulevaisuuteen!