NY Challenge -voittajat saivat 10 000 euroa kehitysrahaa

9.5.2012 2012

Renewa Oy on palkinnut 10 000 euron stipendillä alkuvuodesta pidetyn NY Challengen voittajatiimin. Aalto-yliopiston opiskelijoiden Kirkonkylä -visio esiteltiin tänään yleisölle.
renewashekki

NY Challengessa opiskelijoiden tehtävänä oli tuottaa ryhmätyönä ratkaisuidea Renewan antamaan haasteeseen: millainen voi olla paikallisuuteen perustuvan, ympäristöystävällisen energiantuotannon kokonaisuus 2030-luvulla Suomessa ja maailmalla?

Haasteen voittaneen Kirkonkylä-konseptin kehittivät Aalto-yliopiston kone- ja energiatekniikan opiskelijat Aleksi Haverinen, Ville Väänänen, Markus Ylänen, Jani Renvall ja Petteri Puumala.

Kirkonkylä-konseptin idea on pienten taajamien bioenergiantuotanto mix-polttoaineilla sekä asukkaiden uudenlainen sitouttaminen.

Voittajatiimi sai 10 000 euroa jatkokehitysrahaa konseptilleen ja pääsi jatkotyöstämään ideaansa yhteistyössä Renewa Oy:n johtoryhmän ja professori Pekka Ahtilan kanssa.

Konsepti esiteltiin tänään yleisölle Renewan ja Tekniikka & Talous -lehden järjestämässä Tulevaisuuden energia – kuka maksaa? -tapahtumassa Finlandia-talossa.

Minkälainen oli NY Challenge -päivä? Katso video & valokuvat!

Nuori Yrittäjyys on tehnyt NY Challengen päivän tapahtumista videokoosteen. Voit katsoa lyhyen videonVimeossa. Valokuvia tapahtumasta löytyy puolestaan Picasasta.

NY Challengen järjestivät yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry, Renewa Oy ja Aalto yliopisto.

Mikä on NY Challenge? Tutustu opinto-ohjelmaan.

Lue aiempi uutinen NY Challengesta: 14.2.2012 Nuoret ideoivat tulevaisuuden energiaratkaisuja NY Challengessa

Seuraavaksi
NY-vuosi poiki jälleen uusia yrittäjiä