Katsele uusia NY-videoita

16.10.2012 2012

Olemme ladanneet videopalvelu Vimeoon uusia videoita Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnasta ja opinto-ohjelmista. Videoiden avulla voit tutustua esimerkiksi NY:n alakouluille suunnattuihin ohjelmiin ennen oppimateriaalin tilamista. Katso myös opinto-ohjelmiemme kuvaukset ohjelmasivuilta.


videopalkki_1Uskalla Yrittää 2012

Muistele viime kevään finaalitunnelmia tai valmistaudu tämän lukuvuoden koitokseen! Video on kahden minuutin mittainen kooste NY Vuosi Yrittäjänä ja NY Oma Yritys -opinto-ohjelmien loppukilpailusta Hämeenlinnassa huhtikuussa 2012.  Katso video vimeossa.

Jag + du = vi

Video esittelee ruotsiksi perusasteen alaluokille suunnatun NY:n Minä+Sinä=Me -opinto-ohjelman. Videon pituus on noin kymmenen minuuttia. Katso video vimeossa.

Vad gör människor? Vad händer i stan?

Video esittelee ruotsiksi perusasteen alaluokille suunnatun NY Mitä ihmiset tekevät -opinto-ohjelman. Videon pituus on vajaa kaksikymmentä minuuttia.Katso video vimeossa.

Holvi.com -palvelu NY-yrittäjille

Opetusvideo on tehty NY Vuosi Yrittäjänä ja NY Oma Yritys -ohjelmien avuksi. Videossa käydään lyhyesti läpi uusi holvi.com -pankkipalvelu. Katso video vimeossa.

NY käyttää videoiden esittämiseen Vimeo-palvelua, joka mahdollistaa videoiden lataamisen katselijan omalle koneelle.  Voit siis esimerkiksi näyttää videoita koulussasi ilman nettiyhteyttä lataamalla ne etukäteen itsellesi.

NY:n vimeotililtä vimeo.com/nuoriyrittajyys löydät myös muita NY-videoita, kuten edellisvuosien koosteita Uskalla Yrittää -finaalista ja messuvideoita. Käytä hyödyksesi myös näitä!

NY:n opinto-ohjelmat on suunniteltu koulujen, oppilaitosten ja yliopistojen käyttöön osaksi opetusta ja ne ovat maksuttomia lukuunottamatta Vuosi yrittäjänä ja Oma Yritys -ohjelmia. Jos tahdot ottaa ohjelmia käyttöön koulussasi, tutustu nettisivujemme Opettajalle-osioon ja tilaa oppimateriaalia.

Lue lisää uutisia uutisarkistossa.

Seuraavaksi
Nuori Yrittäjyys tavoitti viime lukuvuonna yli 20 000