Innolukio starttaa torstaina

13.8.2012 2012

Luovaan oppimiseen kannustava Innolukio käynnistyy torstaina kello 10 lukioissa kautta maan. Lähde toteuttamaan Innolukion imussa myös NY-ohjelmia!

Innolukion syyslukukausi käynnistyy torstaina 16.8. valtakunnallisella verkkolähetyksellä ja kestää sen jälkeen kolme kuukautta. Olethan jo ilmoittanut lukiosi mukaan!

Innolukio on osallistujille maksuton digitaalinen kampus, joka kannustaa luovuuteen, toisinajatteluun ja kriittisyyteen, kehittää nuorten innovaatio- ja yrittäjyysvalmiuksia sekä rakentaa kontakteja yliopistomaailmaan ja työelämään.

– Lukiolaiset aktivoituvat, innostuvat pohtimaan uudella tavalla ja oppimistulokset paranevat, kertoo omista kokemuksistaan idean isä, matematiikan ja fysiikan lehtori Ari Ervasti Ylivieskan lukiosta.

large_innolukioInnolukion sydän on viikottainen kaikille lukiolaisille suunnattu ideointitehtävä, jonka ratkaisun on tarkoitus tapahtua pääasiassa opiskelijoiden vapaa-aikana.

Ensimmäisen viikkotehtävän lukiolaisille antaa maan hallitus, ja muut tehtävät tulevat tulevaisuuden kannalta merkittäviltä toimialoilta. Mukana olevien yritysten asiantuntijat ovat osallistujien tukena.

Innolukio tarjoaa kilpailutehtävien lisäksi lukiolaisille myös muun muassa inspiraatiopuheenvuoroja ja innovaatioesittelyjä. Lisää tietoa Innolukion tarjoamista mahdollisuuksista löytyy 16.8. alkaen osoitteesta www.innolukio.fi.

Nuori Yrittäjyys kannustaa kaikkia lukioita tarttumaan Innolukion esittämään haasteeseen rakentaa luovempaa oppimisympäristöä. Innolukio tukee NY:n opinto-ohjelmien yrittäjyyskasvatustavoitteita, joten nyt on hyvä aika osallistua Innolukion yhteydessä NY-ohjelmiin!

Innolukio on Opetushallituksen rahoittama oppimisympäristöhanke, jonka kehittäjäyhteisöön Nuori Yrittäjyys ry kuuluu.

Innolukio.fi

Tutustu NY:n opinto-ohjelmiin

Seuraavaksi
On jälleen aika aloittaa Vuosi yrittäjänä -ohjelma!