Lähitulevaisuuden työelämän ja yritysten tekijät ovat kouluissa nyt. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa yrityksille mahdollisuuden yhteistyöhön lasten ja nuorten yrittäjyysasenteen ja työelämävalmiuksien sekä talouslukutaitojen kehittämisessä.

NY-alumneja ja johtajia NY Job Shadow -päivän päätöstilaisuudessa pääyhteistyökumppanimme Fennian pääkonttorilla.

 

Nuorten tukeminen eri elämänvaiheissa on koko yhteiskunnan yhteinen intressi. Nuorten talouden hallinta, innovatiivisuus sekä yritteliäs asenne ovat asioita, jotka kuuluvat itsestään selvänä vastuulliseen toimintaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässä.

Aktiivinen, oma-aloitteinen ja omasta työstä itsenäisesti vastuun ottava työntekijä on myös yritykselle arvokas tekijä tiellä menestyksen, tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen.

Kymmeniätuhansia lapsia ja nuoria mukana toiminnassa

NY tavoittaa vuodessa 38 000 lasta ja nuorta (2016–2017) ja uskomme kasvun jatkuvan vahvana myös tulevaisuudessa. Tämä viestii toimintamme tarpeesta ja tilaisuudesta tavoittaa tulevaisuuden tekijöitä.

Lähde mukaan toimintaan!

NY toiminta on yritykselle loistava mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Osallistumalla toimintaamme voit jakaa osaamistasi ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on.

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Virpi Utriaiseen niin kuulet lisää NY-kumppanuudesta.

Tällä videolla yhteistyökumppanimme kertovat, miksi heille on tärkeää olla mukana NY-toiminnassa.
Mihin Sinä tahdot vaikuttaa? 

Jaa osaamistasi nuorille – lähde NY Vapaaehtoiseksi kouluihin!

Tahdotko osallistua nuorten toimintaan ja tuoda ohjelmaan työelämän näkökulmaa? Kerro oma tarinasi, anna neuvoja, arvioi tuloksia. Tutustu tuleviin työn tekijöihin ja yrittäjiin!

Lue lisää vapaaehtoisen mahdollisuuksista yksityishenkilöille tai yrittäjälle ja koko työporukalle.