Lähitulevaisuuden työelämän ja yritysten tekijät ovat kouluissa nyt. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa yrityksille mahdollisuuden yhteistyöhön lasten ja nuorten yrittäjyysasenteen ja työelämävalmiuksien sekä talouslukutaitojen kehittämisessä.

 

Nuori Yrittäjyys toiminta on yritykselle loistava mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Osallistumalla toimintaamme voit jakaa osaamistasi ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on. NY-kumppanuus on mahdollista seuraavasti:

Mukana tukemassa

Mukana tukemassa

Kumppanina mukana innostamassa

Kumppanina mukana innostamassa

Yhteistyö-kumppanina mukana osallistumassa

Yhteistyö-kumppanina mukana osallistumassa

Pääyhteistyö-kumppanina mukana vaikuttamassa

Pääyhteistyö-kumppanina mukana vaikuttamassa

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Virpi Utriaiseen niin kuulet lisää NY-kumppanuudesta.

Nuorten tukeminen eri elämänvaiheissa on koko yhteiskunnan yhteinen intressi. Nuorten talouden hallinta, innovatiivisuus sekä yritteliäs asenne ovat asioita, jotka kuuluvat itsestään selvänä vastuulliseen toimintaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässä.

Aktiivinen, oma-aloitteinen ja omasta työstä itsenäisesti vastuun ottava työntekijä on myös yritykselle arvokas tekijä tiellä menestyksen, tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen.

Kymmeniätuhansia lapsia ja nuoria mukana toiminnassa

NY tavoittaa vuodessa 38 000 lasta ja nuorta (2016–2017) ja uskomme kasvun jatkuvan vahvana myös tulevaisuudessa. Tämä viestii toimintamme tarpeesta ja tilaisuudesta tavoittaa tulevaisuuden tekijöitä.

Lähde mukaan toimintaan!

NY toiminta on yritykselle loistava mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Osallistumalla toimintaamme voit jakaa osaamistasi ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on.

Tällä videolla yhteistyökumppanimme kertovat, miksi heille on tärkeää olla mukana NY-toiminnassa.
Mihin Sinä tahdot vaikuttaa?