Valitse työpaikkailmoituksista sellainen, jonka voisit kuvitella kiinnostavan sinua tulevaisuudessa.

Keittiömestari

KEITTIÖMESTARI, TURKUkokki

Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella Airiston kupeessa. Kylpylä on kaiken ikäisten suosittu lomakohde ympäri vuoden. Kylpylässä toimii ravintola ja aulassa kahvila/ ravintola.

Haemme nyt ammattitaitoista keittiömestaria palvelemaan kokous-, loma- ja kuntoutusasiakkaitamme sekä edelleen kehittämään Kylpylän keittiötoimintoja.

Keittiömestarilla arvostamme näyttöä ja kokemusta a la carte- ja buffettyön johtamisesta ja siihen osallistumisesta. Lisäksi arvostamme sähköisten tilausjärjestelmien tuntemista ja hallitsemista.

Kokilta edellytämme muutaman vuoden työkokemusta ja aitoa kiinnostusta olla mukana kehittämässä ruokatuotettamme  yhä paremmaksi.

Terveyskeskuslääkäri

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI, JÄMIJÄRVIlääkäri

Avoinna on Terveyskeskuslääkärin virka.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lupaamme hyvän palkan. Liitä hakemukseesi opinto- ja työtodistukset sekä palkkatoivomuksesi.

Mikäli lääkäri kaipaa tukea, oma kouluttajalääkärimme tuutoroi nuoria kollegoita heidän niin halutessaan. Olemme yliopiston hyväksymä koulutuspaikka, ja olemme voimakkaasti kehittäneet toimintaamme koulutusystävälliseksi terveyskeskukseksi.

Terveyskeskuslääkärillä on käytössä paitsi edellä mainitut erikoislääkäreiden konsultaatiomahdollisuudet myös loistavat harrastusmahdollisuudet hiihtoputkineen ja kevytilmailu- mahdollisuuksineen, esim. laskuvarjohyppyharrastus on siellä mahdollista. Jämijärvi sijaitsee 70 km Tampereelta ja joustavan työajan vuoksi viran hoitaminen Tampereelta käsin on täysin mahdollista ilman suuria rasitteita matkan suhteen.

Linja-autonkuljettaja

LINJA-AUTONKULJETTAJA,  HÄMEENLINNAlinja_autonkuljettaja

Etsimme Kanta-Hämeen alueelle reippaita tasapuolisen elämäntavan omaavia linja-autonkuljettajia, joiden tehtäviin kuuluu koululaiskuljetukset, ikäihmisten kuljetukset invalidikyyditykset ja tilausliikenteen hoitaminen. D – luokan ajokortti on vaatimuksena linja-autoliikenteessä olevalla kuljettajalla. Erityisosaamiseen kuuluu, että kirjoitat ja puhut hyvää suomea. Eduksi katsotaan digikortti, ammattipätevyystutkinto ja paikkakunnan tunteminen.

Lähihoitaja

LÄHIHOITAJA, JÄRVENPÄÄhoitaja

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on vastuullista, itsenäistä ja monipuolista tukipalvelutyötä Uudenmaan alueella. Toimistomme sijaitsevat Järvenpäässä ja Vantaalla, josta käsin pääosin työtä suoritetaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Sinulla on työkokemusta lastensuojelusta, mielenterveys- ja päihdekuntoutujista sekä lievästi kehitysvammaisten tai muuta erityistukea tarvitsevien asiakkaiden asumispalveluista ja kotiin vietävästä tuesta. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä tukipalvelutyötä osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun.

Sopimuslakimies

SOPIMUSLAKIMIES, YLIOPISTO, PÄÄKAUPUNKISEUTUlakimies

Yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan uusi monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopiston kulmakiviä ovat vahva opetus ja tutkimus.

Etsimme joukkoomme Sopimuslakimiestä pysyvään työsuhteeseen. Tarjoamme vaativan mutta palkitsevan tehtävän Yliopiston palveluorganisaatiossa. Tehtävän kautta avautuu laaja näkymä yliopiston toimintaan.

Sopimuslakimiehen tehtäviin kuuluu:

  • Yliopistokonsernin sopimusjuridiikka
  • Sopimuksiin liittyvä oikeudellinen koulutus ja ohjeistusten laatiminen
  • Muut oikeudelliset tehtävät, pääosin yhteistyössä hankinta- lakimiehen kanssa

Jos Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK/ OTM), kokemusta sopimus- ja yhteisöjuridiikasta ja hyvä englanninkielen taito, saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme osoitettua ammattitaitoa tehtäväalueella, ennakkoluulotonta ja ratkaisukeskeistä asennetta, viestintä- ja esiintymistaitoja, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakas- palveluasennetta.

Eräopas

ERÄOPAS, ROVANIEMIeraopas

Pidätkö ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta? Oletko kouluttautunut eräoppaaksi? Oletko Sinä etsimämme henkilö energiseen tiimiimme? Haemme eräopasta Lapin kauniiseen luontoon Rovaniemelle. Talvisin eräoppaan tehtäviin kuuluvat muun muassa koiravaljakko-safarit ja lumikenkäluontopoluilla opastaminen. Kesäisin tehtävät ovat moninaisempia. Sinulle osoitettuja tehtäviä suoritat koko Lapin alueella. Olet siis valmis toimimaan kausiluontoisesti eri paikkakunnilla. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja tarvitset myös todistuksen ensiapukortin suorittamisesta. Toimit yhtenä oppaana n. kymmenen hengen tiimissä, joten ryhmätyötaidot ovat sinulle tehtävän suorittamisen kannalta tärkeitä. Työskentelet myös itsenäisesti. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Rahoituspäällikkö

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ, RAISIOrahoituspaallikko

Etsimme RAHOITUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan rahojen ja sijoitusten hoidosta, valuutta- ja korkoriskin hallinnasta sekä vieraan pääoman hankinnasta.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää kaupallista korkeakoulututkintoa, kokemusta rahoitusalan tai teollisuuden taloushallinnon esimies- tai asiantuntijatehtävistä, kykyä hah- mottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia, vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Yritys on kansainvälinen. Konsernin palveluksessa on n. 1500 henkilöä ja toimimme 12 maassa.

Sähköasentaja

SÄHKÖASENTAJA, HELSINKIsahkoasentaja

Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa. Työtehtävä edellyttää sähköasentajan ammatillista koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta alalta. Olet oma-aloitteinen ja ahkera, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme työtehtävään ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Energia-asiantuntija

ENERGIA-ASIANTUNTIJA, TORNIOenergia_asiantuntija

Haemme joukkoomme ENERGIAASIANTUNTIJAA.

Keskeisiä työtehtäviä ovat: kevyiden energia-arvioiden tai varsinaisten energiakatselmusten tekeminen; energiakartoitusten laatiminen taloyhtiöille ja yrityksille; energiansäästötiedon levittäminen kuluttajille, kiinteistönomistajille ja yrityksille; energiansäästökoulutusten järjestäminen yhteistyössä eri tahojen kanssa; sekä yhteistyö energiansäästön edistämiseksi eri tahojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. ins. tai Di), kiinteistöjen LVi-tekniikan ja rakennustekniikan tuntemusta, hyvää energiansäästöön liittyvää osaamista, perusosaamista taloudellisten laskelmien tekemiseksi, hyviä suomen kirjoitus- ja kommunikointitaitoja sekä englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Toimitusjohtaja

TOIMITUSJOHTAJA, KERAVA menetelmasuunnittelija

Yhtiö aloitti toimintansa 90-luvun alussa ja työllistää tällä hetkellä 18 henkeä. Liikevaihto on noin 3 M€.

Etsimme TOIMITUSJOHTAJAA.

Vastuullasi on toiminnan pitkäjänteinen ja kokonaisvaltainen kehittäminen hyvästä lähtöasemasta. Viet aktiivisesti eteenpäin tämänhetkisiä kehityshankkeita ja haet suunnitelmallisesti kasvua muuttuvassa ympäristössä. Otat kokonaisvastuun toiminnasta apunasi kokenut tuotantopäällikkö ja osaava henkilöstö. Tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen. Sinulla on hyvä tekninen koulutus, monipuolista työkokemusta konepajateollisuuden päällikkö- tai johtotason tehtävistä ja valmiudet hyödyntää tehokkaasti nykyaikaista teknologiaa. Olet toiminnassasi aloitteellinen, laaja-alainen ja tavoitehakuinen. Kommunikoit aktiivisella otteella sujuvasti henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Ohjelmoija

OHELMOIJA, TAMPEREohjelmoija

Osallistut asiakkaillemme toteutettavien liiketoimintakriittisten järjestelmien toteuttamiseen logistiikan ja liikkuvan kenttätyön alueilla. Työssäsi pääset seuraamaan kokonaisuudessaan sovellustuotannon ketjua, tarvemäärittelyistä asiakastoimituksiin asti. Lisäksi osallistut sovellustuotteemme tuotekehitykseen ja suunnitteluun.

Olet sovelluskehitykseen intohimoisesti suhtautuva ja itseohjautuva henkilö, jolle jatkuva oppiminen ja työssä kehittyminen ovat itsestäänselvyyksiä. Sinulta toivotaan kokemusta yleisistä sovelluskehityskehyksistä sekä kokemus yleisimmistä Web-kehitysympäristöistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät modernien teknologioiden parissa kasvavalla toimialalla. Kollegasi ovat kokeneita sovellusammattilaisia, ja heidän kanssaan pääset toteuttamaan vaativia ja mielenkiintoisia sovellusratkaisuja asiakkaillemme.

Menetelmäsuunnittelija

MENETELMÄSUUNNITTELIJA, VAASA toimitusjohtaja

Etsimme kehitystiimiimme asian osaavaa insinööriä tai teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

  • insinöörin tai teknikon tutkintoa
  • työntutkijakoulutusta
  • ohutlevyteollisuuden tuotantotekniikan hyvää tuntemusta
  • suomen ja englannin kielten taitoa
  • pitkäjänteistä otetta kehittämistyöhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • arvostamme oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta sekä kokemuksen tuomaa asiantuntemusta

Tehtävänkuvaasi kuuluvat tuotannon eri valmistusmenetelmien kehitys, jossa tavoitteenasi on tuotantomenetelmien parantaminen kannattavasti ja luotettavasti. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, työnjohdon, tuotekehityksen, suunnittelun sekä myynnin tuen kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja itsenäisen tehtäväkentän yrityksessä, jota arvostetaan maailmanlaajuisesti. Saat tueksesi ammattilaistiimin ja kattavan perehdytyksen työhösi.

Farmaseutti

FARMASEUTTI, APTEEKKI, SALLA

Vietä kevättalvi Lapissa. 15 rinnettä, 160 km hoidettuja latuja, kylpylä, liikuntahalli, loistavia ruokapaikkoja, poroja pihamaalla. Miltäpä kuulostaa? Jos vähääkään ymmärrät hyvän päälle, tartut tähän tilaisuuteen ja tulet meille apteekkiin farmaseutiksi ainakin kevääksi 2012. Talo tarjoaa rennon työilmapiirin ja hyvät edut.

Tanssinopettaja

 

TANSSINOPETTAJA, LOPPI

Tanssiopisto hakee tanssinopettajaa.

Opistomme on jatkuvasti kehittyvä, avoin uusille näkemyksille ja ideoille. Tarjoamme nuorekkaan innostuneen työyhteisön, johon toivomme sinun tuovan omat uudet ideasi ja näkemyksesi.

Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä opetustyön lisäksi kehittämistyötä, tuottamista, oppilaanohjausta jne. oman suuntautumisesi mukaan.