NY Microsoft Challenge on 24h mittainen yrittäjyysleiri, jossa Microsoft antaa osallistujille haasteen. Challengessa nuoret perustavat kuvitteellisen yrityksen vuorokauden ajaksi ja miettivät liikeidean annettuun haasteeseen.

Challengen aikana tutustutaan ja saadaan sparrausta tieto- ja viestintätekniikan (ICT) mahdollisuuksista oman liikeidean tukena, kehitetään idea sovelluksesta ja saadaan oppeja siitä miten ICT muuttaa työn tekemistä. Challenge on osa Nuori Yrittäjyys ry:n ja Microsoftin YouthSpark yhteistyötä.

Toteutus

NY Microsoft Challenge toteutetaan kuten normaali NY 24h -leiri, mutta leirin haastetehtävä tulee Microsoftilta. Nuorille annetaan videohaaste, johon he pureutuvat leirin aikana. Leirille on mahdollista saada mukaan Microsoftin Student Partner neuvomaan ja sparraamaan nuoria. Lisäksi on mahdollista saada lainaksi Xbox-pelikonsoli Kinect-ohjaimella.

Leirin voittajatiimille on luvassa Microsoftin lahjoittamat tuotepalkinnot (6 kpl, arvo noin 200€/leiri). Palkintoina mm. Bluetooth -kaiuttimia ja varavirtalähteitä.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoita halustasi järjestää NY Microsoft Challenge, niin olemme yhteydessä leirin ajankohdan ja muiden yksityiskohtien osalta. Lähetä pyyntö Nuori Yrittäjyys ry:n toimistolle: [email protected]

NY 24h -leirin alasivut

Mistä haasteet löytyvät?

Olemme luoneet Microsoftin kanssa haasteen ja siihen kaksi eri versiota. Version valinta riippuu siitä, osallistuuko Microsoft Student Partner (MSP) leirin toteutukseen.

Haasteiden kuvaukset ja haastevideot löytyvät omilta sivuiltaan. Sivut on suojattu salasanalla. Toimitamme salasanat leirin vastuuhenkilöille.

Lisätiedot