SW-hero tunti 1 – Yaskawa robotics

Etsimme “koodisankareita”, jotka ovat työllään vaikuttaneet positiivisesti yhteiskuntaan parantaen sen toimintaa tai ihmisten elämänlaatua. Oletko sinä tai onko sinun yrityksessäsi näitä  tekijöitä, kerro niistä meille. Luomme yhdessä tarinan, jossa kerrotaan miksi koodi muuttaa maailmaa ja mitä koodari oikein tekee.

Videot käytetään osana Nuori Yrittäjyys ry:n kouluissa tekemää yrittäjyys- ja työelämäkasvatustyötä.

Katso oheinen video ja ilmoittaudu mukaan.

Otamme ilmoittautumisia vastaan 25.9.2016 saakka.

 

Lisätiedot toteutuksesta

Software Heroes -kokonaisuus on 10 tarinan (2-5 min) kuvaus erilaisista ohjelmistoja kehittämistä henkilöistä ja heidän saavutuksistaan. Tarinoiden tarkoituksena on tuoda esille miten monipuolisissa asioissa ja ympäristöissä ohjelmointia tarvitaan ja mitä kaikkea ohjelmoinnin avulla voidaan saavuttaa.

Haluamme innostaa lapset ja nuoret ajattelemaan ohjelmointia luonnollisena osana oppimista, yhtenä tärkeänä tulevaisuuden taitona ja samalla tarjota opettajille tavan  kertoa siitä, mitä koodilla voi tehdä.

Haastateltavan henkilön on hyvä olla esiintymisvalmis. Haastattelut ja tarinat toteutetaan joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Osaamisen mukaan sama tarina voidaan kuvata myös useammalla kielellä, jolloin vältytään tekstitykseltä.

Toteutus ja tarinoiden käyttö

Ilmoittaudu mukaan

2016 Software Heroes
Sending

Lisätiedot:

Kerron mielelläni lisätietoja toteutuksesta ja kurssista. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä kooditarinoita, jotka kiinnostavat lapsia ja nuoria.

Turo Numminen
[email protected]
050 517 1752